Sök och boka hotell i Umeå

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Lyxhotell Umeå


Lyxhotell Umeå

Umeå är en av Sveriges charmigaste städer. Vackert belägen vid Umeåälven, och med ett stort antal attraktioner lockar staden varje år en strid ström av besökare. I Umeå finns något för alla, gammal som ung. Om du vill sätta guldkant på din vistelse i Umeå så kan du ta in på någon av stadens lyxigare hotell.

Du kan välja mellan ett flertal olika hotell, som håller en mycket hög standard. Ifall du har några specifika krav är det alltid en fördel om du berättar om dessa innan du ska checka in. Det är i regel också smart att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du tänkt att besöka Umeå under den mest hektiska högsäsongen.

Hotel Aveny

Hotel Aveny (Rådhusesplanaden 14) är ett av Umeås i särklass bästa hotell. Trendigt inredd och vänlig personal borgar för en vistelse som du sent kommer att glömma. Hotel Aveny, som renoverades 2006, har 87 gästrum, som bland annat är utrustade med DVD-spelare, minibar, förvaringsbox och trådlöst Internet. Du har också tillgång till ett fint gym.

På hotellet finns en trevlig restaurang, Angelini, samt en mysig loungebar, Pipes of Scotland. En generöst tilltagen frukostbuffé ingår också i priset. Från Hotel Aveny är det nära till många av Umeås butiker och restauranger. Om du vill komma i direkt kontakt med Hotel Aveny ringer du 090-13 41 00.

Scandic Plaza Umeå

Scandic Plaza Umeå (Storgatan 40) är ett hotell som håller mycket hög klass. Under en vistelse på hotellet bör du ta chansen att dinera på den utsökta restaurangen Viskningar & Rop. Scandic Plaza Hotel Umeå är ett utmärkt alternativ för ett konfernssällskap. Hotellet har 11 fräscha möteslokaler, som bland annat är utrustade med trådlös Internetuppkoppling. På Scandic Plaza Umeå finns också en trevlig rekreationsavdelning med bastu. Du når Scandic Plaza Umeå på telefonnummer 090-205 63 00.

First Stora Hotellet

First Stora hotellet (Storgatan 46) är ett anrikt hotell som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet kännetecknas av en blandning mellan gammalt rustiskt och toppmodernt. Atmosfären på hotellet är mycket välkomnande, och samtliga rum på Fitst Stora Hotell har en unik design. För direkt kontakt med Stora Hotellet i Umeå ringer du 0771-145 145.

Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn (Skolgatan 64) ligger mitt i centrala Umeå. Detta hotell är ett alternativ för dig som gillar shopping och uteliv. Som gäst på Comfort Hotel Winn så har du också tillgång till ångbad, bastu och solarium. Trådlös internetuppkoppling finns på plats och det finns också möjlighet till privat parkering. Du når Comfort Hotel Winn i Umeå på telefonnummer 090-71 11 00.