Sök och boka hotell i Umeå

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg till Umeå


Flyg till Umeå

Du kan flyga till Umeå från en rad olika destinationer runt om i Sverige. För att vara säker på att få tag på en prisvärd flygbiljett till Umeå är det alltid bra ifall du är ute i god tid med din bokning. I regel är det svårast att få tag på ett flyg till Umeå under veckosluten. Därför kan det vara en god idé att, om möjligt, kolla på och jämföra flera avgångar.

Boka din biljett

Inrikestrafiken till och från Umeå flygplats sköts av SAS, Malmö Aviation, Norwegian och Next Jet. Det enklaste och ofta billigaste sättet att boka en flygbiljett till Umeå är att göra det direkt över nätet. Ta dig alltid tid att göra en prisjämförelse. På så sätt kan du spara sköna slantar. För direktkontakt med respektive bolag ring:

SAS 0770-727 727

Malmö Aviation 0771-55 00 10

Norwegian 0770-45 77 00

Next Jet 08-639 85 38

Destinationer

Till Umeå kan du åka från Stockholm (Arlanda och Bromma), Göteborg (Landvetter), Kiruna, Östersund och Luleå. Under en dag går det flera avgångar till Umeå. Vidare kan du åka med charterflyg till en rad spännande destinationer, däribland Thailand, Kreta och Turkiet.

Ta dig till och från flygplatsen

Umeå flygplats ligger endast 4 kilometer utanför stadens centrala delar. Att resa med buss till och från flygplatsen går snabbt och kostar endast 40 kronor. Du kan också välja att taxi. Det finns ett antal bolag som du kan vända dig till, däribland Umeå Taxi (tfn 090-77 00 00) och Taxi Direkt (tfn 090-100 100). Om du vill ha tag på en hyrbil under din vistelse i Umeå kan du ta kontakt med Hertz, Avis eller Europcar.

Trafikinformation

Om du har frågor som rör ankomster och avgångar från Umeå flygplats så kan du ringa 090-71 61 00. Vidare kan du också surfa in på Luftfartsverkets hemsida för att ta del av de senaste nyheterna. På den hemsida kan du också hitta mycket matnyttig information som exempelvis rör parkering i anslutning till flygplatsen och reseplanering för dig med nedsatt rörlighet.